Bu wikiHow makalesi, bir TikTok hesabının Android’de, iPhone’da veya iPad’de nasıl kalıcı olarak silineceğini öğretir. Hesabını sildikten sonra, fikrini değiştirme ihtimalin göz önüne alındığından hesap 30 gün boyunca "devre dışı" kalacaktır. 30 gün içinde hesabında yeniden oturum açmazsan bütün hesap verilerin ve içeriklerin TikTok’tan kalıcı olarak silinecektir.

Adımlar

  1. 1
    TikTok’u telefonunda veya tabletinde aç. TikTok’un siyah beyaz müzik notası simgesi, ana ekranda (iPhone/iPad) veya uygulama çekmecesinde (Android) yer almaktadır.
    • Hesabın, TikTok’un sunucularından silinmeden önce 30 gün boyunca devre dışı kalacaktır. 30 gün içinde hesabını yeniden etkinleştirmeye karar verirsen oturum açarak hesabını etkinleştirebilirsin.
    • Hesabını silme işlemine devam edersen tüm TikTok içeriklerine olan erişimini kaybedeceksin. Uygulama içinde satın aldığın şeyler olduysa para iade talebinde bulunamayacaksın.[1]
  2. 2
    Image titled AndroidIGprofile.png
    şeklindeki profil simgesine dokun. İnsan figürü şeklindeki bu simge ekranın sağ alt köşesinde yer almaktadır.
    • Henüz hesabında oturum açmadıysan uygulama senden oturum açmanı isteyecek.
  3. 3
    Üç noktalı ••• menüye dokun. Bu menü, ekranın sağ üst köşesinde yer almaktadır.
  4. 4
    Hesabımı Yönet seçeneğine dokun. Bu seçenek, menünün üst tarafında bulunuyor.
  5. 5
    Ekranı aşağıya doğru kaydır ve Hesabı Sil seçeneğine dokun. Bu seçenek, Hesabımı Yönet ekranının altında yer alıyor. Seçeneğe dokunduğunda, hesabının silinmesi hakkında bazı bilgilerin yer aldığı bir onay sayfası göreceksin.
    • Hesabını Twitter veya Facebook gibi bir sosyal medya hizmetiyle oluşturduysan onay sayfası ekranda belirmeden önce Doğrula ve Devam Et seçeneğine dokunup o hizmette oturum açman gerekiyor.
  6. 6
    Kırmızı Hesabı Sil düğmesine dokun. Bu düğme, ekranın altında yer almaktadır. Bir onay penceresi ekranda belirecektir.
    • Hesabını nasıl ayarladığına bağlı olarak, silme işlemine devam etmek için telefon numaranı onaylaman veya bir onay kodu girmen gerekebilir. Onay istenirse ekrandaki talimatları uygula.
  7. 7
    Onaylamak için Sil düğmesine dokun. TikTok’taki oturumun anında sonlanacaktır. Hesabın devre dışı kaldığından dolayı, videoların uygulamadaki diğer kullanıcılar tarafından görülmeyecek.
    • Fikrini değiştirirsen hesabını yeniden etkinleştirmek için 30 günlük zaman dilimi sona ermeden önce oturum aç.
    Reklam

Uyarılar

  • Hesabını silmek geri alınamayan bir işlemdir ve bu işlemde kullanıcı adın, videoların, hayranların ve beğenilerin dâhil olmak üzere tüm bilgilerin TikTok’tan silinecektir. Önbelleğe alınan bilgiler (örneğin mesajlar) alıcı tarafında görünmeye devam edecektir.
Reklam

Bununla İlgili wikiHow'lar

wikiHow

Google'da Resimli Arama Nasıl Yapılır?

wikiHow

Android'de Güvenli Mod Nasıl Kapatılır?

wikiHow

Smart TV'ye Uygulama Nasıl Eklenir?

wikiHow

Android'de Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

wikiHow

Birisinin Numaranı Whatsapp'ına Kaydettiği Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Snapchat Puanı Nasıl Hızlı Arttırılır?

wikiHow

Windows Bilgisayarda Ses Çıkmaması Sorunu Nasıl Çözülür?

wikiHow

WhatsApp’ta Silinen Mesajlar Nasıl Kurtarılır?

wikiHow

Akıllı Saat Android'le Nasıl Eşleştirilir?

wikiHow

Nasıl Hacker Olunur?

wikiHow

Bilgisayarın Bluetooth Özelliği Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Televizyonun Ölçüsü Nasıl Alınır?

wikiHow

Hoşlanılan Kişiye Mesaj Nasıl Atılır?

wikiHow

Resim Kullanarak Biri Kolayca Nasıl Araştırılır ve Bulunur?
Reklam

Bu wikiHow makalesi hakkında

wikiHow Kadrosu
Ortak yazarlar:
wikiHow Editör Ekibi
Bu makale editörler ve araştırmacılardan oluşan, makalenin doğruluğu ile kapsamlılığını onaylayan, eğitimli bir ekip tarafından ortaklaşa yazılmıştır.

wikiHow’ın İçerik Yönetim Ekibi, yüksek kalite standartlarımızı sağladığından emin olmak için, editör ekibimizden gelen her çalışmayı dikkatli bir şekilde denetler. Bu makale 12.407 defa görüntülenmiştir.
Bu sayfaya 12.407 defa erişilmiş.

Bu makale işine yaradı mı?

Reklam