Bu wikiHow makalesinde Outlook (önceden Hotmail olarak bilinen) e-posta hesabını nasıl sileceğini öğreneceksin. Outlook mobil uygulamasını, hesabını silmek için kullanamazsın.

Adımlar

  1. 1
    Outlook hesap kapatma sayfasına git. Eğer Outlook’a giriş yaptıysan bu işlem seni parola girme sayfasına yönlendirecek.
    • Eğer Outlook’a giriş yapmadıysan önce e-posta adresini ve parolanı gir.
  2. 2
    Parolanı gir. Bu adım kimliğini doğrulamak içindir. Parolanı belirtilen alana gireceksin.
    • Eğer hesap kapatma sayfasına giriş yapamadıysan telefon numaranın son dört hanesini, sayfanın alt tarafına yakın bir yerde bulunan alana girmen gerekecek. Kodu Gönder’e tıkla ve telefonuna gönderilen kodu belirtilen alana gir.
  3. 3
    Oturum aç’a tıkla. Eğer hesabını doğrulamak için kod kullanmak durumunda kaldıysan bu adımı atlayacaksın.
  4. 4
    İleri’ye tıkla. Bu buton sayfanın altında yer alır. Bu sayfada listelenen bilgiler hesabını silmenin sonuçlarını açıklar; bu yüzden devam etmeden önce bu bilgileri okuman iyi olur.
  5. 5
    Sayfanın solunda yer alan her bir kutucuğa tıkla. Bunu yapmak, silme işleminin her bir maddesini okuyup kabul ettiğini doğrulayacaktır.
  6. 6
    Bir neden seçin kutucuğuna tıkla. Bu kutucuk sayfanın alt tarafına yakın bir yerde bulunur.
  7. 7
    Hesabını kapatmak için bir nedene tıkla. Hesabını kapatmayı seçmeden önce bunu yapman gerekecek.
    • Eğer hesabını silmek için belirli bir nedenin yoksa Nedenim listede yok seçeneğine tıkla.
  8. 8
    Hesabı kapatılmak üzere işaretle’ye tıkla. Bu sayfanın altında yer alan mavi bir butondur. Bu seçeneğe tıkladığında hesabın silinmiş olacak.
    • Eğer fikrini değiştirirsen sonraki 60 gün içerisinde herhangi bir zamanda Outlook hesabına tekrar giriş yapman yeterlidir.
    Reklam

İpuçları

  • Hotmail hesabını silmeden önce, dilediğin web tabanlı hizmet sağlayıcısıyla yeni
    e-posta hesabını oluştur. E-posta sağlayıcılarının çoğu, önceki e-posta sağlayıcısındaki mevcut kişileri ve diğer verileri yenisine aktarma hizmeti sunar.

Reklam

Uyarılar

  • 60 günlük kurtarma süresi dolduğunda hesabını bir daha geri getiremezsin.
Reklam

Bununla İlgili wikiHow'lar

wikiHow

Snapchat Puanı Nasıl Hızlı Arttırılır?

wikiHow

Gizli Arama Nasıl Yapılır?

wikiHow

Android'de Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

wikiHow

Birisinin Numaranı Whatsapp'ına Kaydettiği Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Smart TV'ye Uygulama Nasıl Eklenir?

wikiHow

Android'de Spotify Çalma Listeni Kimin Takip Ettiği Nasıl Görülür?

wikiHow

Akıllı Saat Android'le Nasıl Eşleştirilir?

wikiHow

Android'de Güvenli Mod Nasıl Kapatılır?

wikiHow

Resim Kullanarak Biri Kolayca Nasıl Araştırılır ve Bulunur?

wikiHow

Word'de Boş Bir Sayfa Nasıl Kaldırılır?

wikiHow

Bilgisayarın Bluetooth Özelliği Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Samsung Galaxy Cihazlarda Ekran Yansıtma Nasıl Etkinleştirilir?

wikiHow

Bilgisayar Televizyona Nasıl Bağlanır?

wikiHow

Windows Ürün Anahtarı Nasıl Bulunur?
Reklam

Bu wikiHow makalesi hakkında

JL
Ortak yazarlar :
Teknoloji Yazarı ve Editör
Bu makaledeki ortak yazarlar Jack Lloyd. Jack Lloyd wikiHow’da bir wikiHow’da Teknoloji Yazarı ve Editör’dür. Yazı yazma ve teknolojiyle ilgili makaleleri düzenleme konusunda iki yıldan fazla deneyime sahiptir. Jack bir teknoloji meraklısı ve İngilizce öğretmenidir. Bu makale 11.496 defa görüntülenmiştir.
Bu sayfaya 11.496 defa erişilmiş.

Bu makale işine yaradı mı?

Reklam